Cont de opțiuni, Elquatro > Verificarea contului pentru opțiuni binare a face bani în plus de acasă în mod legitim


cont de opțiuni

Decideți activitatea care doriți să fie salvată în contul dvs. Puteți folosi Opțiuni privind activitatea pentru a alege ce tipuri de activitate sunt salvate în Contul dvs.

Aceste setări se aplică pe toate telefoanele care sunt conectate la contul dvs. Puteți oricând să modificați aceste setări cont de opțiuni să vedeți sau să ștergeți activitatea salvată.

cont de opțiuni

Activitatea care poate fi salvată Folosind Opțiunile privind activitatea, puteți decide dacă doriți să salvați următoarele tipuri de activități. Activitatea de pe web și din aplicații vă salvează căutările și alte activități din serviciile Google, pentru a face căutările mai rapide și a vă oferi experiențe personalizate în Căutarea Google, pe Google Maps și în alte produse Google.

Mai puteți alege să salvați următoarele: istoricul și activitatea Chrome din site-uri, din aplicații și de pe dispozitive care folosesc serviciile Google; înregistrări audio din interacțiunile dvs.

tutorial cum să îți faci un cont de roblox☺😜😛

Magazine din Istoricul YouTube: Istoricul căutărilor YouTube  pentru a crește viteza căutărilor viitoare și pentru a îmbunătăți recomandările. Istoricul vizionărilor YouTube , ca să găsiți mai ușor videoclipurile vizionate recent pe YouTube, să evitați recomandările pentru videoclipuri deja vizionate și să îmbunătățiți recomandările. Modificați ce activitate se salvează Puteți modifica aceste setări pentru a stabili majoritatea activităților care se salvează în contul dvs.

Manager de parole Contul Google îți protejează automat informațiile cu caracter personal și le menține private și în siguranță.

Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare. Activați sau dezactivați Opțiuni privind activitatea.

  1. Decideți activitatea care doriți să fie salvată în contul dvs. - Android - Cont Google Ajutor
  2. Ceea ce este un cont de opțiuni binare cont de tranzacționare minor jp morgan chase bitcoin investiție Optiunile binare speculeaza pretul mai multor ce poarta denumirea de declaratia In.
  3. Он не не имел какого-либо иного имени и не нуждался в .
  4. Opțiuni privind activitatea
  5. Opțiuni binare iq optima

Sfat: dacă folosiți aplicații sau produse Google pe telefon, este posibil să existe mai multe setări pe care le puteți modifica. Vedeți sau ștergeți activitatea Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare.

Contul Google Dvs. Cu ajutorul lor, dețineți controlul asupra setărilor de confidențialitate care vi se potrivesc și tipurilor de date pe care le colectăm și folosim în serviciile noastre. Gestionați modul de utilizare a datelor pe platforma Google Preluați controlul asupra datelor salvate în Contul dvs.

Folosiți instrumentul pentru a vă vedea activitatea. Aflați cum puteți să ștergeți Istoricul locațiilor din Cronologie sau să ștergeți date din Activitatea mea. Când este salvată activitatea Activitatea este salvată atunci când vă conectați la Contul Google de pe orice telefon.

cont de opțiuni

Când este activată una dintre Opțiunile privind activitatea, este posibil ca Google să stocheze informații pe baza acelei setări. Notă: dacă folosiți mai multe conturi simultancont de opțiuni posibil ca activitatea să fie salvată în contul prestabilit.

  • Opțiuni PrePay | Orange
  • Câștigați bitcoin pentru Windows Phone
  • Opţiuni aditionale avantajoase de la Moldcell
  • Câștigați bani cu opțiuni binare cu un depozit minim
  • Cum să tranzacționați o opțiune binară

Aflați mai multe despre informațiile pe care le colectăm și despre cum le folosim pentru a vă oferi servicii și mai bune. Cum se șterge activitatea dvs. Când folosiți site-urile, aplicațiile și serviciile Google, o parte din activitatea dvs.

cont de opțiuni

Cea mai mare parte a datelor se păstrează până când le ștergeți manual sau setați intervale de timp pentru a vă șterge automat datele în Activitatea mea. Este posibil ca unele date să expire mai devreme.

Atunci când ștergeți datele, respectăm o politică pentru a le elimina în siguranță și complet din contul dvs.

  • Elquatro > Verificarea contului pentru opțiuni binare a face bani în plus de acasă în mod legitim
  • Opțiuni de pe YouTube
  • Opțiuni de confidențialitate | Centrul de siguranță Google
  • Cum să faci bani și cum
  • Zonele de ofertă și cerere în tranzacționare

În primul rând, activitatea ștearsă este eliminată imediat din afișare și nu se mai folosește pentru a vă personaliza experiența Google. Apoi, inițiem un proces care are rolul de a șterge în siguranță și în totalitate datele din sistemele noastre de stocare.

cont de opțiuni

Chiar și atunci când activitatea este ștearsă, unele date despre folosirea serviciilor Google pot fi păstrate pe întreaga perioadă a Contului Google. De exemplu, după ce ștergeți o căutare din Activitatea mea, în contul opțiuni pentru manageri. Uneori păstrăm anumite informații pentru un interval mai lung de timp, pentru a satisface anumite nevoi ale companiei sau anumite cerințe legale.

cont de opțiuni

Atunci când ștergeți Contul Google, se elimină și o mare parte din aceste informații.